Geef je wooninterieur een persoonlijke touch met posterkunst

Niet iedereen heeft de financiële middelen om dure schilderijen of andere kostbare kunstwerken aan te schaffen. Het geven van een persoonlijke en sfeervolle touch aan je wooninterieur is echter wel belangrijk. Dit kun je natuurlijk ook op een voordelige manier doen door middel van fraaie posters welke je al dan niet in een mooie passende lijst plaatst. Je hebt tegenwoordig de keuze uit enorm veel afbeeldingen in allerlei afmetingen. Zo kun je ook nog eens wisselen van posters zonder dat je bankrekening daar last van zal hebben. In dit artikel geven we je een aantal tips hoe je met behulp van posterkunst wat meer sjeu aan je interieur kunt geven.

Zeg het met kleur!

Veel mensen kiezen het liefst voor een neutrale kleur op hun kamermuren en gaan dus vaak voor (gebroken) wit, crèmekleurig en alle andere varianten van wit die er te koop zijn. Dit is aan de ene kant best logisch, want het is een fijne basiskleur waaraan je gemakkelijk wisselende accessoires kunt toevoegen. Witte muren komen vaak wel wat zielloos en onpersoonlijk over. Deze ietwat steriele uitstraling kun je echter heel eenvoudig doorbreken door een aantal kleurrijke posters aan de wand te hangen. Op http://nl.bgastore.be/ heb je een enorme keuze aan posters in allerlei soorten, maten en stijlen. In deze webshop kun je je zoekopdracht specificeren op kleur, dus wanneer je op zoek bent naar bijvoorbeeld posters waarop de kleur groen domineert, komen alle posters die voor jou interessant kunnen zijn tevoorschijn.

Stem de posters af op de rest van je interieur

Het klinkt misschien heel logisch, maar probeer bij het kiezen van één of meerdere posters zoveel mogelijk te letten op de grote lijnen van je interieur. Kijk dus goed naar de reeds gebruikte kleuren en kies een poster die deze kleuren weet te versterken. Ook kun je kiezen voor contrast om juist een speels effect te creëren. Ga in dat geval voor een poster in een kleur die enigszins afwijkt van het globale kleurenpalet.

Ook de stijl en het genre van de poster(s) kun je afstemmen op je wooninterieur. Indien je een modern en strak interieur hebt, dan kunnen posters met daarop afbeeldingen van bloemen of planten voor een verrassend effect zorgen. Je zou bijvoorbeeld kunnen kiezen voor de wat meer klassieke en romantische afbeeldingen, maar je kunt natuurlijk ook gaan voor de wat strakkere, grafische ontwerpen. Als je posters aan je interieur toevoegt is het prettig om te weten dat wanneer je ze beu bent, je ze heel eenvoudig kunt inwisselen voor nieuwe posterkunst.


noor

No description.Please update your profile.

abacus-hotel